NISY je firma sa sedištem u Užicu, čiji je osnivač preduzetnik Siniša Gavrilović. Orijentacija poslovanja firme se bazira na ugradnji servisu, projektovanju i nadzoru tehničke zaštite pretežno video nadzora, alarmnih sistema, kontrola pristupa i interfoni. Pored ovih delatnosti izvodimo i radove vezane za montažu i servisiranje M:SAT televizije i interneta kao saradnik firme MTS, kao i opšte radove vezane za elektroinstalacije. Mlada i perspektivna firma koja je u permanentnom usponu može da odgovori svim zahtevima naših klijenata i saradnika. Sa nama posluju i fizička i pravna lica jer posedujemo sve neophodne licence za ovu vrstu delatnosti. Poslujemo pretežno u zapadnoj Srbiji, a po potrebi i zahtevima klijenata i šire

NISY je firma sa sedištem u Užicu, čiji je osnivač preduzetnik Siniša Gavrilović.
Orijentacija poslovanja firme se bazira na ugradnji servisu, projektovanju i nadzoru tehničke zaštite pretežno video nadzora, alarmnih sistema, kontrola pristupa i interfoni.
Pored ovih delatnosti izvodimo i radove vezane za montažu i servisiranje M:SAT televizije i interneta kao saradnik firme MTS, kao i opšte radove vezane za elektroinstalacije.
Mlada i perspektivna firma koja je u permanentnom usponu može da odgovori svim zahtevima naših klijenata i saradnika.
Sa nama posluju i fizička i pravna lica jer posedujemo sve neophodne licence za ovu vrstu delatnosti.
Poslujemo pretežno u zapadnoj Srbiji, a po potrebi i zahtevima klijenata i šire.